Slide

Acupunctuur 4 Vrouwen in Zwolle

Welkom op de website van Acupunctuur voor Vrouwen in Zwolle. Acupunctuur voor Vrouwen in Zwolle is een gespecialiseerde acupunctuurpraktijk in Zwolle. Acupunctuur voor Vrouwen biedt diverse behandeling van vrouwenklachten aan. De praktijk is gevestigd in Stadshagen in Yogastudio Lotuszen aan de Belvederelaan 25 vlak bij het winkelcentrum. Stadshagen is een wijk in het Noorden van Zwolle. Door de ruime gratis parkeermogelijkheden is het ook gemakkelijk om met de auto vanuit omliggende plaatsen naar Zwolle te komen voor een acupunctuur behandeling.

Indien u een route wilt hebben naar de praktijk in Zwolle kunt u kijken onder het kopje contact.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Vul dan het afspraakformulier in en dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Wellicht totziens,

Manuela Werz

Manuela Werz

Acupunctuur voor Vrouwen in Zwolle is onderdeel van Acupunctuur Oost. Binnen Acupunctuur Oost is alleen Manuela gespecialiseerd in de behandeling van vrouwenklachten. Manuela behandelt alleen vanuit haar praktijk in Zwolle.

Haar specialisatie bestaat uit het behandelen en begeleiden van koppels met een kinderwens, verbeteren van vruchtbaarheid en fertiliteit en cyclusregulatie. Daarnaast biedt ze hulp met acupunctuur tijdens IUI, IVF, ICSI of cryo. Ook behandelt ze diverse klachten tijdens de zwangerschap en postpartum. Daarnaast kun je terecht voor de behandeling van menstruele verstoringen, klachten tijdens de menopauze (overgang) en cosmetische acupunctuur.

Mensen komen vaak voor een behandeling bij Acupunctuur voor Vrouwen in Zwolle omdat binnen de praktijk zowel met acupunctuur als met Chinese kruiden en Tuina therapie wordt gewerkt. Mede hierdoor kunnen vrouwenklachten zo optimaal mogelijk behandeld worden. Wanneer er Chinese kruiden worden voorgeschreven, worden deze bij je thuis in Zwolle per post afgeleverd.

De afgelopen 9 jaar heeft Manuela in China meerdere stages gelopen voor acupunctuur, Chinese kruiden en Tuina therapie. Daarnaast geeft zij les bij Academie Bo-Yi in de acupunctuur- en kruidenopleiding.

Manuela Werz is aangesloten bij de NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur). Vanuit de aanvullende verzekering worden de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed.

Neem gerust contact op