Slide

Amersfoort

Acupunctuur Amersfoort

Doordat Acupunctuur voor Vrouwen een gespecialiseerde acupunctuurpraktijk is in de behandeling van vrouwenklachten komen er veel mensen uit andere steden zoals Amersfoort.

Acupunctuur voor vrouwen

Acupunctuur voor Vrouwen is onderdeel van Acupunctuur Oost. Met de 6 locaties waar Acupunctuur Oost is gevestigd, is er een grote kans dat er een praktijk bij u in de buurt is. De locatie Acupunctuur Amersfoort is nog niet geopend. De dichtstbijzijnde acupunctuurpraktijk is gevestigd in Zwolle. Mogelijk komt er in de toekomst ook een vestiging Acupunctuur Amersfoort. Tot die tijd is Acupunctuur voor Vrouwen met de auto snel en makkelijk te bereiken vanuit Amersfoort. En er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Acupunctuur, Chinese kruiden, Tuina

Mensen komen vaak voor een behandeling naar Acupunctuur voor Vrouwen omdat binnen de praktijk zowel met acupunctuur als met Chinese kruiden en Tuina (massage) wordt gewerkt. Mede hierdoor kunnen vrouwenklachten zo optimaal mogelijk behandeld worden. De afgelopen 9 jaar zijn in China meerdere stages gelopen voor acupunctuur, Chinese kruiden en Tuina. Hierdoor kunnen uw klachten met verschillende behandelmethode behandeld worden.

Wanneer er Chinese kruiden worden voorgeschreven, worden deze bij u thuis in Amersfoort per post afgeleverd.

Neem gerust contact op