Slide

Acupunctuur Deventer

Doordat Acupunctuur voor Vrouwen een gespecialiseerde acupunctuurpraktijk is in de behandeling van vrouwenklachten komen er veel mensen uit andere steden zoals Deventer.

Acupunctuur voor Vrouwen is onderdeel van Acupunctuur Oost. Met de 6 locaties waar Acupunctuur Oost is gevestigd, is er een grote kans dat er een praktijk bij u in de buurt is. De locatie Acupunctuur Deventer is nog niet geopend. De dichtstbijzijnde acupunctuurpraktijk is gevestigd in Diepenveen. Mogelijk komt er in de toekomst ook een vestiging Acupunctuur Deventer.

De specialisatie binnen Acupunctuur Oost – Acupunctuur voor Vrouwen – zit in Zwolle. Voor mensen die uit Deventer komen is de mogelijkheid om alle behandelingen in Zwolle te krijgen. Maar het is ook mogelijk om een deel van de behandelingen in de praktijk die het dichts bij Deventer is te krijgen.

Mensen komen vaak voor een behandeling naar Acupunctuur voor Vrouwen omdat binnen de praktijk zowel met acupunctuur als met Chinese kruiden en Tuina (massage) wordt gewerkt. Mede hierdoor kunnen vrouwenklachten zo optimaal mogelijk behandeld worden. De afgelopen 9 jaar zijn in China meerdere stages gelopen voor acupunctuur, Chinese kruiden en Tuina. Hierdoor kunnen uw klachten met verschillende behandelmethode behandeld worden.

Wanneer er Chinese kruiden worden voorgeschreven, worden deze bij u thuis in Deventer per post afgeleverd.

Neem gerust contact op