Slide

Acupunctuur Wezep

Doordat Acupunctuur voor Vrouwen een gespecialiseerde acupunctuurpraktijk is in de behandeling van vrouwenklachten komen er veel mensen uit andere plaatsen zoals Wezep.

Acupunctuur voor Vrouwen is onderdeel van Acupunctuur Oost. Acupunctuur Oost is op 6 locaties gevestigd. Eén daarvan is Acupunctuur Wezep. De praktijk is gevestigd aan Maisakker 40.

De specialisatie binnen Acupunctuur Oost – Acupunctuur voor Vrouwen – zit in Zwolle. Voor mensen die uit Wezep komen is de mogelijkheid om alle behandelingen in Zwolle te krijgen. Maar het is ook mogelijk om een deel van de behandelingen in de praktijk in Wezep te krijgen.

Mensen komen vaak voor een behandeling naar Acupunctuur voor Vrouwen omdat binnen de praktijk zowel met acupunctuur als met Chinese kruiden en Tuina (massage) wordt gewerkt. Mede hierdoor kunnen vrouwenklachten zo optimaal mogelijk behandeld worden. De afgelopen 9 jaar zijn in China meerdere stages gelopen voor acupunctuur, Chinese kruiden en Tuina. Hierdoor kunnen uw klachten met verschillende behandelmethode behandeld worden.

Wanneer er Chinese kruiden worden voorgeschreven, worden deze bij u thuis in Wezep per post afgeleverd.

Neem gerust contact op