Slide

Tarieven en vergoedingen

Betaling

Het consult dient na de behandeling contant of per pin betaald te worden. Je krijgt een rekening mee voor declaratie bij de verzekering. Bij online consulten ontvang je achteraf een factuur met betalingsverzoek via de mail.

In het weekend wordt alleen in overleg behandeld bij een terugplaatsing (IVF). Er wordt dan een toeslag gerekend van 50%.

 

Vergoeding

Manuela is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA). Een groot aantal zorgverzekeraars vergoeden hierdoor gedeeltelijk de behandeling.

De meeste zorgverzekeraar vergoeden tussen de 40 à 50 euro per consult tot een bepaald bedrag. Of er wordt 70% tot 80% vergoed. Het totaal bedrag hangt af van de grootte van je pakket. Deze vergoeding staat los van uw eigenrisico. Wat inhoud dat u niet eerst uw eigenrisico hoeft te betalen maar gelijk de gehele vergoeding krijgt waarvoor u verzekerd bent. Een vergoedingsoverzicht per verzekeraar over 2021 kunt je vinden via deze link.

 

Consult afzeggen of verplaatsen

Consulten kunnen tot 24 uur voor aanvang kosteloos worden afgezegd of worden verzet. Gebeurt dit binnen 24 uur voor de afspraak dan worden de kosten van het consult geheel bij de client in rekening gebracht.

Tarieven 2021

  • Kennismakings-kwartiertje (online of telefonisch) € 20,-
  • Intake gesprek (in de praktijk of telefonisch):  € 40,-
  • Acupunctuur consult: € 62,50- (40 minuten)
  • Kort acupunctuur consult: € 40,- (20 minuten)
  • Intake kruiden inclusief uitschrijven kruidenrecept € 80 (excl. de kruiden)
  • Coaching, voedingsadvies, leefstijl-advies € 80

Neem gerust contact op