Slide

Vrouwenzorg

Acupunctuur voor vrouwen wenst vrouwen met een kinderwens, vrouwenklachten of hormonale problemen zo goed mogelijk te behandelen. Hierbij vinden wij het belangrijk om cliënt specifieke zorg te leveren en de unieke situatie van elke cliënt in beeld te brengen.

 

Bij Acupunctuur voor vrouwen gaat vrouwenzorg dan ook regelmatig hand in hand met integrale en multidisciplinaire zorg:

Integrale zorg

Omdat er in de meeste situaties niet één oorzaak van een probleem is maar een opstapeling of samenkomst van verschillende factoren, worden klachten bij Acupunctuur voor vrouwen vanuit een bredere visie bekeken en behandeld. Er wordt niet alleen naar de lichamelijke aandoening gekeken maar naar meer aspecten van de mens. Naast het lichamelijk is er bijvoorbeeld ook aandacht voor het vitale, mentale, emotionele, energetische en zielsniveau.

Het kan zijn dat er aanvullend op de acupunctuur en/of kruidenbehandeling geadviseerd wordt nog een andere therapeut te consulteren. Acupunctuur voor vrouwen werkt graag samen met andere disciplines. Ieder heeft zo zijn unieke kwaliteiten en specialismen. Hierdoor kunnen we elkaar zo optimaal mogelijk aanvullen en ondersteunen. Hieronder vind je disciplines en therapeuten waar de praktijk veel mee samenwerkt.

Ben je zelf therapeut en zou je je graag aan willen sluiten. Neem dan gerust contact op om eens kennis te maken en te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Shiatsu voor vrouwen

Lies Domburg ondersteunt vrouwen met overgangsklachten, menstruatieklachten en diepere leventhema’s met shiatsu. Ook voor borstgezondheid en VLOWborstweefselbehandelingen kun je bij Lies terecht.

EndoNatuurlijk

Wil jij liever op een natuurlijke manier werken aan het verminderen van je klachten als gevolg van endometriose en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Dan ben je bij Nicole Huisman, holistisch gezondheidscoach van EndoNatuurlijk aan het juiste adres!

Neem gerust contact op