vrouw 40+

We willen niet ouder worden. Toch ontkomen we er niet aan. Maar het maakt wel veel uit hoe we hiermee omgaan. Goed voor jezelf zorgen wordt dan nog belangrijker! Het zorgt ervoor dat je je energiek en vitaal blijft voelen lichamelijk en geestelijk. Een goede slaap en juiste balans tussen activiteiten en rust is van essentieel belang. Acupunctuur kan je hierbij goed helpen.

overgangsklachten

De overgang brengt grote lichamelijke en geestelijke veranderingen met zich mee doordat de hormoonhuishouding verandert. Deze veranderingen hoeven geen klachten te geven maar bij veel vrouwen gaat de menopauze niet zonder symptomen voorbij. Misschien herken je de opvlieger, slapeloosheid, transpiratie, stemmingswisselingen, hoofdpijn of angstgevoelens? Met acupunctuur kunnen overgangsklachten goed behandeld worden. In de meeste situaties worden de klachten minder en soms verdwijnen ze zelfs geheel.

Longevity

Het verouderingsproces vertragen. Ouder worden zonder tekenen en symptomen van het ouder worden te krijgen. Wie wil dat nu niet? Longevity houdt in de Chinese Geneeswijze in dat je de kwaliteit van je leven verbetert door goed voor je lichaam en geest te zorgen en je gezondheid te ondersteunen. Dit kan met voeding, beweging, ontspanning, acupunctuur en Chinese kruiden. Op deze manier wordt je ouder maar blijf je je jeugdig, krachtig en emotioneel evenwichtig te voelen.