Acupunctuur, Zwolle, Chinese Geneeswijze, Chinese kruiden, Tuina, Manuela Werz, kinderwens, vruchtbaarheid, fertiliteit, ivf, icsi, iui, hormonen, hormoonbalans, menstruatie, menstruatieklachten, menstruatiecyclus, zwangerschap, bevalling, vitaliteit, energie, vermoeidheid, burn out, overgang, menopause, cosmetische acupunctuur

een ontspannen zwangerschap

Acupunctuur kan negatieve elementen van het afweersysteem remmen en vermindert zo het risico van afstoting van het vruchtje. Daarnaast heeft acupunctuur een ontspannend effect en neemt het stress weg.

zwangerschapsklachten

Eindelijk ben je zwanger, moeilijk te geloven maar het is echt waar. Nu is het tijd om te ontspannen, te vertrouwen op je lichaam en de groei van je kindje. Tijd om moeder natuur haar werk te laten doen en te genieten van je buik. Maar vaak genoeg gaat dit moeizaam door zwangerschapsklachten. Vaak begint het klein maar als je er niets mee doet kunnen ze snel erger worden en je zwangerschap heel zwaar maken. Het is daarom aan te raden om juist bij beginnende klachten acupunctuur al op te starten en het niet te lang aan te kijken.

voorbereiding op de bevalling

Dan komt uiteindelijk de bevalling dichter bij. Kijk je er naar uit of zie je er tegen op? Acupunctuur is een goede en veilige manier om je lichamelijk en geestelijk voor te bereiden op de bevalling. Het helpt je lichaam fysiek voor te bereiden waardoor de bevalling minder lang kan duren, geeft een diepe ontspanning waardoor je weer beter slaapt en energie opbouwt zodat je meer klaar voor de bevalling bent.

herstel na zwangerschap en bevalling

Behandel jezelf net zoals je je kind behandeld. Wanneer jij goed voor jezelf zorgt kan je ook goed voor je pasgeboren kindje zorgen en heeft je kindje hier veel baat bij. Health for you makes you healthy for two! Voor jou als nieuwe moeder is het zorgen voor jezelf net zo belangrijk als voor je kindje te zorgen. Acupunctuur kan goed helpen bij ontzwangeren en herstellen van een zwangerschap en bevalling.