Lezing, workshop, Lauri Fransen, Zwolle, cirkel van Isis, vrouw, vrouwenkracht

Een magische lezing/workshop

Voel jij ook een bepaald verlangen? Een verlangen naar vrede, gelijkheid, liefde, eenheid, rust en innerlijke balans, leven vanuit je hart? Voel jij ook de behoefte om vanuit een veilige omgeving te delen? Hoor je een innerlijke roep? Wil je geïnspireerd worden? Voel je welkom bij deze magische lezing/workshop op zondag 7 oktober van 11:00 tot 15:00 uur.

Lauri Fransen

De lezing wordt gegeven door de schrijfster Lauri Fransen. Zij schreef de boeken ‘Het Evangelie van Isis’ en ‘Het huis van Isis – een liefdesgeschiedenis’.

Eén van de vele ingangen naar het Goddelijk Vrouwelijke

In de Cirkel van Isis zijn betekent je laten omhullen door de Baarmoeder van de Goddelijke Moeder, hoe Zij ook genoemd wordt: Isis, Ashera, Artemis, Demeter, Brigit, Freya of Maria. Zij is Degene met de Tienduizend Namen, overal op aarde in één of andere vorm bekend. Haar Wezen is Liefde en Eenheid. Daar in Haar heilige ruimte, de Cirkel, kunnen wij delen met elkaar. Isis is een Deur, een Poort. Eén van de vele ingangen naar het Goddelijk Vrouwelijke, de kern van de Schepping.

Het Huis van Isis, een liefdesgeschiedenis

Lauri haar nieuwe boek: ‘Het Huis van Isis, een liefdesgeschiedenis’ gaat hierover. Ze vertelt van haar ontdekkingsreis met Haar, een reis die twintig jaar geleden begon en nog steeds verder gaat. Van verwarring, onbegrip en verzet naar voortschrijdend inzicht en overgave.

Welkom in de Cirkel van Isis
De lezingen daarover zijn altijd ingebed in de Cirkel van Isis. Dat wil zeggen: we zitten in een cirkel-opstelling en er wordt begonnen met een geleide meditatie waarin we ons verbinden met het energieveld van Isis. Daarbinnen komt dan op organische wijze haar nieuwe boek ‘Het huis van Isis – een liefdesgeschiedenis’ ter sprake. Zo kun jij, als je aanwezig bent, dezelfde energie door je heen voelen komen die in het boek zit. Want het boek ’Het Huis van Isis’ is een ware co-creatie, een samenwerking, soms zelfs een samensmelting van Isis en Lauri zelf. Ook dit boek is een manifestatie van de Godin op aarde. Daarom willen wij Haar ontvangen in deze, Haar Heilige Cirkel. In ons hart, in ieders hart.

Nieuwgierig? Meld je aan en wees welkom!

 

Datum: zondag 7 oktober 2018.
Tijd: 11:00 u. – ca. 15:00 u.
Inloop: vanaf 10:30 u.
Plaats: Locatie in Zwolle, afhankelijk van de grootte van de groep.
Doelgroep: Deze lezing/workshop is alleen bedoeld voor vrouwen. Een volgende keer wellicht alleen voor mannen en/ of gemengd.
Bijdrage: € 25,00 (graag contant).

Opgeven kan bij mij via manuela@acupunctuur4vrouwen.nl  / 06-17385058 of via Laila Porcu laila.porcu@gmail.com/ 06-48933037